Luiz i Lampard srušili lidera

Izvor: B92, 01.Mar.2011, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luiz i Lampard srušili lidera

Fudbaleri Čelsija pobedili su Mančester junajted sa 2:1, u zaostaloj utakmici engleske Premijer lige.

Ovom pobedom tim Karla Ančelotija je uhvatio 'poslednji voz' da se uključi u borbu za titulu.

Ekipa Ser Aleksa Fergusona vodila je na poluvremenu golom Vejna Runija u 30. minutu, ali je Čelsi u nastavku preokrenuo i pobedio. Izjednačio je David Luiz u 54. minutu, a pobedu 'plavcima' doneo je Frenk >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lampard u 79. minutu iz penala.

Junajted je ostao na 60 bodova, četiri više od Arsenala, ali sada ima i meč više. Sa druge strane, Čelsi je preskočio Totenhem na četvrtom mestu na tabeli. ’Plavci’ sada imaju 48 bodova, ali i meč manje od prvoplasiranog Junajteda.

U poslednjim trenucima utakmice, vidno iznerviran, Nemanja Vidić je isključen zbog drugog žutog kartona. Prethodno, sudija Martin Etkinson je propustio da isključi strelca prvog gola Čelsija Davida Luiza zbog očiglednog prekršaja za žuti karton nad Vejnom Runijem.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.