Liverpul = Salah! Ovo je njegov tim, Kutinjo može i da ide... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Dec.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul = Salah! Ovo je njegov tim, Kutinjo može i da ide... (VIDEO)

Lester vodio na Enfildu posle akcije Marez - Vardi, a onda je Egipaćnin po ko zna koji put izvukao Redse

Kada se letos Liverpul opirao svim silama (i uspeo) da proda Filipea Kutinja u Barselonu, rezon je bio da ne smeju da ostanu bez najboljeg igrača. Ali Brazilac više nije broj jedan na Efildu i ove zime će biti zantno bezbolnije da ode u Barsu jer na Enfildu caruje egipatski faraon Mohamed Salah!

Sa nova dva gola, Salah je nastavio da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nosi Liverpul na leđima, preokernuo je protiv Lestera i doneo Redsima pobedu kojom su nastavili da jure Čelsi i Mančester Junajted, odnosno nastavili su da beže Totenhemu i Arsenalu.

Ni najveći optimisti na Enfild Roudu nisu očekivali da će Salah igrati baš ovako dobro u prvoj sezoni u Liverpulu. Onih 42.000.000 evra uloženih u kupovinu Salaha od Rome sada deluju kao jedan od najboljih investicija u istoriji kluba.

Salah je postigao 17 prvenstvenih golova, ukupno 23 u dresu Liverpula u svim takmičenjima! Na poslednja 22 gola Liverpula u Premijer ligi, Salah je 17 puta bio strelac, a pet puta asistent! Jednostavno, ovaj tim ne bi ni na šta ličio bez njega...

Lester, koji u poslednje vreme igra odlično, je propisno uplašio Enfild Roud. Posle sjajne akcije i divne asistencije Mareza, Džejmi Vardi je nastavio da vadi dušu Liverpulu kao prethodnih sezona i pogodio je za vođstvo.

Usledila je klasična Liverpulova opsada. Imali su loptu u nogama, kružili okolo, ali nisu uspevali da probiju bedem Lisica. Jalovost Klopovog tima je izlečio - a ko bi drugi - Mohamed Salah u 52. minutu posle sjajne asistencije štiklom Manea.

Dvadesetak minuta kasnije, slična priča. Ovaj put je petom asistirao Milner, a sićušni Salah uspeo majstorski da se zagradi snažnom Megvajeru, da se okrene i izađe sam pred Šmajhela. Pogodak je bio neminovan...

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Premijer liga: Salah je blago Liverpula, Čelsi rutinski

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2017

Egipćanin Mohamed Salah je blago Liverpula. Zahvaljući sjajnom napadaču, Liverpul je slavio na Enfildu protiv Lestera - 2:1 u 21. kolu Premijer lige...Već na startu  - hladan tuš za domaće navijače. Džejmi Vardi je doveo "lisice" u vođstvu, ali u nastavku razigrali se se "redsi" i stigli do...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.