Letnje ludilo, neki već slave pojačanje - PSŽ odustao, ostao samo Mančester junajted!

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2020, 19:54

Letnje ludilo, neki već slave pojačanje - PSŽ odustao, ostao samo Mančester junajted!

Kako prenose francuski mediji samo je Mančester junajted ostao u trci da dovede štopera.

"Le Parisien" piše danas da je Kalidu Kulibali ubedljivo najbliži Mančester junajtedu.

Nekoliko velikana je zainteresovano da u svom timu vidi fudbalera Napolija, ali su dva izrazita favorita u vidu Mančester junajteda i Pari Sen Žermena.

Ipak, gore pomenuti medij prenosi da je PSŽ odlučio da odustane od borbe za potpis ovog fudbalera i da je sada Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << junajted najbliži.

PSŽ je nudio 70 miliona, ali su u Napoliju tražili čitavih 100 i tu je zapelo, dok Mančester junajted ima neopisivu želju da dovede kvalitetnog štopera što nisu uspevali prethodnih godina.

Kulibali je u formi karijere, ima 29 godina i ima u sebi sigurno još par sezona na vrhunskom nivou, otuda i tolika cena.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nikad jači Junajted od odlaska Fergija? Poker od 250 miliona i Solskjerova uvreda za Lukakua i Sančeza?

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2020, 10:42

Ole nije birao baš reči, pad cena igrača pogoduje Junajtedu, oni bi mogli iz leta da izađu mnogo jači...Mančester Junajted pokušava da završi dva velika posla na transfer tržištu...Naime, PSŽ je prihvatio poraz, Kalidu Kulibali neće u Pariz, gleda ka PL, Siti nema novca, a "Đavoli" će probati...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.