LUDILO NA OSTRVU: Arsenal i Junajted užasno otvorili mečeve, a samo se Mančester SASVIM IZVUKAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 18:37

LUDILO NA OSTRVU: Arsenal i Junajted užasno otvorili mečeve, a samo se Mančester SASVIM IZVUKAO

Tobdžije ostale bez pobede.

Mančester junajted je imao košmaran početak utakmice na svom stadionu protiv Notingem Foresta u trećem kolu Premijer lige. Za samo četiri minuta je primio dva gola (strelci Avoniji i Boli), ali je preko Eriksena uspeo da smanji prednost u 17. minutu, da bi svoju igru zaigrali tek u drugom poluvremenu. Junajted je nošen Eriksenom i Brunom uspeo da okrene i slavi u veoma teškoj utakmici rezultatom 3:2.

Arsenal je imao sličnu sudbinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali nije imao isti kraj. Tobdžije su imale dobar start sezone, zabeležili su dve pobede na startu sezone, ali su potom kiksnuli protiv Fulama.

Fulam je poveo već u prvom minutu utakmice, Andreas Pereira je postigao gol, a Arsenal je preokrenuo za tri minuta u drugom poluvremenu. Saka je uspeo da pogodi iz penala, dok je Enketija potom u 73. minutu pogodio za 2:1.

Basi je potom dobio i crveni karton u Fulamu, već su mnogi videli trijumf Arsenala, međutim, nije tako mislio ni Palinja koji je doneo izjednačenje u 87. minutu.

Premijer liga 3. kolo:

Subota:

Bormut – Totenhem 0:2 (0:1)

Medison 17, Kuluševski 63

Arsenal – Fulam 2:2 (0:1)

Saka 70p, Nketija 73 - Pereira 1, Palinja 87

Brentford – Kristal Palas 1:1 (1:0)

Šejd 18 - Andersen 76

Everton – Vulverhempton 0:1 (0:0)

Kalajdžić 87

Mančester junajted – Notingem Forest 3:2 (1:2)

Eriksen 17, Kazemiro 52, Fernandeš 75p - Avoniđi 1, Boli 4

18.30 Brajton – Vest Hem

Nedelja:

15.00 Barnli – Aston Vila

15.00 Šefild junajted – Mančester siti

17.30 Njukasl junajted – Liverpul

Petak:

Čelsi – Luton 3:0 (1:0)

Sterling 17, 69, Sančes 75
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.