LEGENDA MANČESTER JUNAJTEDA ILI LEVSKOG? Svima je bilo jasno ko će preuzeti Savez u Bugarskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 23:31

LEGENDA MANČESTER JUNAJTEDA ILI LEVSKOG? Svima je bilo jasno ko će preuzeti Savez u Bugarskoj

Ipak, je ovo Balkan.
Dimitar Berbatov, bivši fudbaler Mančester junajteda, Totenhema i Leverkuzena, ponovo nije uspeo da postane predsednik Fudbalskog saveza Bugarske. On je ranije gubio od Borislava Mihajlova, koji je 19 godina bio prvi čovek bugarskog fudbala.
Mihajlov je podneo ostavku, a na njegovo mesto dolazi Georgi "Gonzo" Ivanov (47), bivši igrač Levskog, legenda tog kluba.
On je ubedljivo pobedio Berbatova tokom glasanja na izbornoj Skupštini. Za njega je glasalo 235 članova Skupštine, a za Berbatova 181, pa se nije ni ulazilo u drugi krug glasanja.
Izbornoj Skupštini prisustvovalo je 469 delegata, što znači da je Gonzo imao tačno onoliko koliko je dovoljno da pobedi u prvom...
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.