LE na B92: Mančester vs. Pirineji

Izvor: B92, 08.Mar.2012, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE na B92: Mančester vs. Pirineji

Posle raspleta u osmini finala Lige šampiona, slede prve utakmice osmine finala u Ligi Evrope i novo fudbalsko veče na televiziji B92.

Program počinje u 18 časova i 45 minuta Studijom Lige Evrope, a potom slede direktni prenosi dve utakmice.

Mančester Siti gostuje Sportingu u Lisabonu od 19.00 časova, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mančester junajted dočekuje Atletik Bilbao na "Old Trafordu" od 21.05h.

Zanimljivo će biti i u ostalim dvobojima, a najzanimljivije će biti u Španiji. Turski Bešiktaš gostuje Atletiko Madridu, Vdok alensija dočekuje PSV koji se obrukao tokom vikenda protiv Tventea.

Ekipa iz Enšedea je očigledno spremna da dočeka nemački Šalke koji je u lošoj formi, dok Olimpijakos igra kod Metalista. Hanover će biti u Liježu kod Standarda, a lider holandskog šampionata AZ u Alkmaru dočekuje Udineze.

Liga Evrope, osmina finala (19.00h):

Sporting Lisabon – Mančester siti

Tvente – Šalke 04

Atletiko Madrid – Bešiktaš

Metalist – Olimpijakos


Liga Evrope, osmina finala (21.05h):

Mančester junajted – Atletik Bilbao

Standard Lijež – Hanover

Valensija – PSV Ajndhoven

AZ Alkmar – Udineze

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.