LACIO IMA POSLEDNJU REČ: Za Sergeja stigla samo jedna ponuda, dolazi iz Premijer lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 12:12

LACIO IMA POSLEDNJU REČ: Za Sergeja stigla samo jedna ponuda, dolazi iz Premijer lige

Lotito traži mnogo više.

Iako je jedan od najtrežanijih igrača Serije A, reprezentativac Srbije, Sergej Milinković - Savić ima samo jednu ponudu, javljaju italijanski mediji.  Ponuda stiže iz Mančester junajteda.

Fudbalera Lacija povezivali su sa Pari Sen Žermenom, ali otkako je sportski direktor Leonardo, koji je naviše zagovarao njegov dolazak, smenjen, ta je priča pala u drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plan.

Pominjao se i Real Madrid, ali čini se da kraljevići trenutno imaju druge prioritete. Sada je aktuelna i priča sa Totenhemom…ali ipak jedinu zvaničnu ponudu reprezentativac Srbije ima od Mančester Junajteda i ona iznosi 55.000.000 evra.

Manchester United 'make £47m Sergej Milinkovic-Savic offer' and other transfer rumours #MUFC https://t.co/ZoN7KjvETS

— Man United News (@ManUtdMEN) May 24, 2022

Predsednik Lacija Klaudio Lotito ne želi da ga pusti ispod 80.000.000 evra, ali prethodnih sezona nije hteo da čuje za cifru manju od 100.000.000 evra, a niko nije želeo da izdvoji toliki novac. Sada rizikuje da se slična situacija ponovi…

Prelazni rok tek počinje 1. juna i trajaće dva meseca, tako da ima vremena da se situacija poboljša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Za Milinković-Savića stigla samo jedna ponuda

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2022

Iako njegovu igru već duže vreme prati dosta evropskih velikana za fudbalera Lacija Sergeja Milinković-Savića stigla je tek jedna zvanična ponuda i to od Mančester junajteda, javljaju italijanski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.