Kurtoa odbio povratak u Englesku!

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurtoa odbio povratak u Englesku!

Tibo Kurtoa ne želi nazad u Premijer ligu.

Mnogi smatraju Premijer ligu najjačom na svetu, verovatno to i jeste slučaj u ovom trenutku, ali Tibo Kurtoa više ne želi da se vraća.

Nekadašnji golman Čelsija je sada član Real Madrida, i on se utopio u sivilo ovog tima i bilo je nezadovoljnih u Real Madridu njegovim partijama ove sezone.

Zbog toga se pominjao ponovo David De Hea, golman Mančester junajteda, engleski tabloid "San" uporno forsira >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovu priču, a danas su pisali i o potencijalnoj razmeni Mančester junajteda i Real Madrida.

Kurtoa oseća da navijači Real Madrida nisu baš zadovoljni, posebno nakon poraza od Ajaksa.

Ono što je sigurno jeste da i pored činjenica da nije baš zadovoljan odnosom prema njemu, Tibo Kurtoa želi da ostane u Real Madridu samo iz jednog razloga. Deca su mu u Madridu kod bivše supruge, u tom gradu je daleko bliži njima nego u Mančesteru, Parizu ili gde već Florentino Perez želi da ga proda.

Dakle, od razmene Mančester junajteda i Real Madrida nema ništa, makar ne ove godine.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.