Kriminalni napad na Mančester junajted, otkupnina nekoliko miliona funti!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020, 00:56

Kriminalni napad na Mančester junajted, otkupnina nekoliko miliona funti!

Kriminalci mogu da naprave veliku štetu!

Mančester junajted je u problemu.

Desio se danas hakerski napad, kriminalci su došli do vrednosnih informacija u klubu, a samim tim je i ozbiljnost Mančester junajteda narušena.

Ne zna se čak ni ko su kriminalci i odakle dolaze, jedino što je poznato jeste da je kompjuterski virus ušao u klupske prostorije i ukoliko Mančester junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << želi da se on ukloni, moraće da plati nekoliko miliona funti.

Klub se oglasio saopštenjem, istakli su da su doveli najveće stručnjake pored postojećih koje imaju, ali da i dalje ne mogu da reše problem. Pored toga, objavili su da napad neće uticati na raspored utakmica.

Dešavali su se ovakvi napadi i ranije na sportske organizacije u Velikoj Britaniji i neretko su otkupnine bile preko milion funti. Mediji prenose i da je neimenovani klub prošle sezone dobio poziv za otkupninu od 5 miliona funti, pa se veruje i da je Junajted u takvoj poziciji.

Kada su hakeri stigli do dokumenata Mančester sitija pre dve godine, sve je rezultatiralo zabranom  od strane Lige šampiona koja je kasnije preokrenuta.

Šta li se sada sprema Mančester junajtedu?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.