Kralj se poigrao sa Junajtedom! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kralj" se poigrao sa Junajtedom! (video)

Pokazao je bivšem klubu šta ume.

Nije Džošua King dobio pravu šansu u Mančester junajtedu, proveo je četiri godine u klubu, upisao svega dva takmičarska nastupa, kako je konstantno bio po pozajmicama (Preston, Gladbah, Hal, Blekburn).

Preselio se 2013. godine u redove Blekburn Roversa i napustio "Old Traford", da bi nakon dve sezone završio u Bornmutu.

Igra sjajno u dresu "Trešnjica", postao je i neizostavan član reprezentacije Norveške, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a danas je svom bivšem klubu pokazao svoje umeće.

Ekipa Edija Haua je dočekala Junajted u okviru 11. kola Premijer lige, nakon prvog poluvremena vode sa 1:0, strelac je bio upravo King.

Igrao se 46. minut kada je primio loptu u kaznenom prostoru "Đavola", neometano je uspeo da se okrene ka golu Junajteda i sa par metara savlada De Heu.

Pokazao je odličnu kontrolu lopte, mada je jasno i da je odbrana Mančestera morala bolje da odreaguje, u svakom slučaju, jako lep gol Kinga za vođstvo "Trešnjica" protiv njegovog nekadašnjeg kluba.

Pogodak pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi poraz Junajteda, King egzekutor

Izvor: RTS, 02.Nov.2019

Fudbaleri Bornmuta savladali su na svom teenu ekipu Mančester junajteda sa 1:0, u utakmici 11. kola Premijer lige. . Izgleda da je trijumf Junajteda u Noriču bio samo bljesak, izabranici Olea Gunara Solskjera doživeli su...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.