Kraj sezone za Kelija i Agera

Izvor: Mondo, 24.Sep.2012, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj sezone za Kelija i Agera

Liverpul u problemima, defanzivci Martin Keli i Danijel Ager, ozbiljno povređeni u derbiju sa Mančester junajtedom.

U Liverpulu je na snazi vanredno stanje! Na katastrofalan start sezone, loše rezultate, došle su povrede defanzivaca Martina Kelija i Danijela Agera, u derbiju sa Mančester junajtedom.

Keli je potvrdio, preko svog Twitter >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << naloga da su ligamenti kolena ozbiljno stradali i da nije imao izbora nego da napusti teren.

"Šta da kažem?! Nije ovo najgora povreda koja me je zadesila ali moraću dobro da radim i da se žestoko borim za mesto u timu naredne godine", tvitovao je Keli dajući do znanja da mu predstoji duga pauza i dug oporavak:

"Plašio sam se najgoreg pre odlaska na snimanje, nadao sam se da se moje sumnje neće ostvariti", žali Keli zbog loše sreće.

Slična je situacija i sa zdravstvenim biltenom drugog defanzivca Liverpula, Danijela Agera. Kod njega se sumnja na sličnu povredu.

Brendan Rodžers, menadžer Liverpula, našao se na velikim mukama, osim Kelija i Agera, a listi povređenih je i Borini.

"Borini ima ozbiljan otok na članku. Agerova situacija uopšte ne izgleda dobro, lekari kažu da je možda povredio ligamente", rekao je Rodžers a prenose engleski mediji.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ozbiljne povrede Kelija i Agera

Izvor: Mondo, 24.Sep.2012

Liverpul u problemima, defanzivac Martin Keli van terena do kraja godine, a sumnja se da bi celu sezonu mogao da propusti Danijel Ager...U Liverpulu je na snazi vanredno stanje! Na katastrofalan start sezone, loše rezultate, došle su povrede defanzivaca Martina Kelija i Danijela Agera, u derbiju sa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.