Kraj posle 12 godina: De Hea napustio Junajted

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 15:36

Kraj posle 12 godina: De Hea napustio Junajted

Španski golman David De Hea zvanično je napustio Mančester junajted.

Posle 12 godina na "Old Trafordu" došlo je vreme za rastanak, a među stativama gola "crvenih đavola" će ga najverovatnije zameniti Andre Onana.

Vest je potvrdio i sam De Hea, koji je poslao oproštajnu poruku navijačima na društvenim mrežama.

"Želeo sam samo da pošaljem oproštajnu poruku svim navijačima Mančester junajteda. Želeo bih da izrazim zahvalnost za ljubav koju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ste mi pružili posldnjih 12 godina. Ostvarili smo puno toga od kako me je dragi Sir Aleks Ferguson doveo u klub. Uvek sam bio ponosan kada sam oblačio dres, predvodio tim, predstavljao ovu insistuciju, najveći klub na svetu. Bila je čast koja se pruža samo nekolicini fudbalera.

Bio je to nezaboravan i uspešan period od kako sam došao. Nisam očekivao da ću sve ovo ostvariti kada sam napuštao Madrid kao mladić. Sada je vreme za novi izazov. Mančester će uvek biti u mom srcu, on me je oblikovao i neće me nikada napustiti", napisao je De Hea.

Inače, Junajted je De Hei prvo ponudio ugovor kojim mu smanjuje platu od 375.000 funti nedeljno, na šta je Španac pristao, da bi mu potom ponudili nove, još slabije uslove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

De Hea posle 12 godina odlazi iz Mančester junajteda

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jul.2023

Španski fudbalski golman David de Hea potvrio je danas da napušta Mančester junajted, posle 12 godina provedenih na Old Trafordu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

„Profesionalac i fan hevi metal muzike“: Ko je David De Hea, španski golman koji napušta Mančester junajted?

Izvor: Danas, 09.Jul.2023, 12:56

Španksi golman David De Hea zvanično je postao slobodan igrač pošto nije uspeo da dogovori uslove nove saradnje sa Mančester junajtedom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.