Košmaran povratak Žozea na Bridž - 4:0 za Čelsi!

Izvor: Mondo, 23.Okt.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košmaran povratak Žozea na "Bridž" - 4:0 za Čelsi!

Fudbaleri Antonija Kontea "zavodili red" na "Stamford bridžu". Čelsi deklasirao Mančester junajted golovima Pedra, Kejhila, Azara i Kantea...

Košmaran povratak Žozea Murinja na "Stamford bridž"!

To se moglo naslutiti već posle 29 sekundi igre kada je Pedro postigao vodeći gol za Čelsi, ali se u tom trenutku nije moglo naslutiti da je on tek "otvorio" seriju pogodaka.

Murinjov >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Mančester junajted, koji je preuzeo nakon drugog otkaza u Londonu, "pregažen" je od strane Čelsija golovima Pedra, Garija Kejhila, Edena Azara i N'Goloa Kantea koji su znali da iskoriste defanzivne greške protivnika.

U važnoj pobedi kojom je stvorena gužva na vrhu tabele odličan utisak ostavio je i Kurtoa koji je odbranio sve pokušaje igrača Junajteda, a nije ih bilo malo - posebno u nastavku meča.

Takođe, Čelsi je nastavio svoj dobar niz protiv Junajteda i sada nema poraz na 11 međusobnih mečeva zaredom. Poslednji put "đavoli" su slavili još 2012. godine...

ČELSI - MANČESTER JUNAJTED 4:0 (2:0)!

Kako je Junajted, koji se odlično branio protiv Liverpula na Enfildu, ovako brzo kapitulirao?

Iskoristio je dekoncentraciju odbrane Junajteda koja nije nije "ušla" u meč posle prvog sudijskog zvižduka. Markos Alonso je poslao dubinsku loptu, a Pedro je iskoristio lošu komunikaciju Blinda i Smolinga, zaobišao De Heu, i doveo Čelsi u vođstvo već u 29. sekundi!

Pobesneo je Murinjo zbog greške svojih igrača, a prvu šansu gosti su imali preko Ibrahimovića koji je preko gola šutirao nakon nabačaja Valensije....

A onda – drugi gol!

Nakon kornera Azara u 22. minutu pogrešili su Valensija i Erera i lopta je stigla do Garija Kejhila koji ju je "štoperski" zakucao u mrežu Davida de Hee.

Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

U međuvremenu videli smo još nekoliko dobrih kontri Čelsija, pokušaj Andera Erere i Lingarda – odnosno odličnu odbranu Tiboa Kurtoe. Junajted ipak daleko od onoga što smo očekivali da vidimo, posebno nakon dobre partije u Ligi Evrope.

U nastavku slična priča. Nešto više šansi za Junajted - udarci sa distance, ali opet gol Čelsija!

Igrao se 62. minut kada je Nemanja Matić upisao još jednu asistenciju. Petu!

On je u idealnom trenutku poslao loptu za Edena Azara koji je posle karakteristične finte šutirao u dalji ugao gola Davida de Hee – a ovaj ostao kratak – 3:0.

Već u 70. minutu i N'Golo Kante se prošetao kroz odbranu Junajteda - 4:0!

Junajted nije došao sa dobrom "istorijom" u London pošto ne zna za pobedu u prethodnih deset duela sa Čelsijem, a deo tih pobeda "plavaca" bio je i Žoze Murinjo koji je posebno bio poznat po dobrim partijama na domaćem terenu.

Uskoro opširnije...

ČELSI: Kurtoa – Kejhil, Luiz, Aspilikueta – Alonso, Matić, Kante, Mozes – Azar (od 78. Vilijan), Pedro (od 70. Čaloba) i Kosta (od 78. Batšuaji).

MANČESTER: De Hea – Blind, Smoling, Baji (od 52. Roho), Valensija – Erera, Felaini (od 46. Mata), Pogba – Lingard (od 65. Marsijal), Rašford i Ibrahimović.

GOLOVI:

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.