Konte brutalan, nema koristi od Perišića?!

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte brutalan, nema koristi od Perišića?!

Italijanski stručnjak ima velike probleme sa igračkim kadrom.

Prva prava provera "Neroazura" je prošla veoma neuspešna. Minimalni poraz od Mančester Junajteda nije glavni problem, već nemogućnost igrača Intera da zapreti uopšte engleskom rivalu. Maltene ni u jednom momentu nije delovalo da Italijani mogu doći do gola.

Pokušano je sa uvođenjem Perišića u drugom poluvremenu, ali deluje da je Hrvat izgubljen u Konteovoj taktici. Sam mister je objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potom na konferenciji.

"On ne može igrati u ulozi koju tražim od njega, levog spoljneg igrača u 3-5-2 taktici. Mogu ga koristiti samo kao napadača", izjavio je Konte za Gazetu.

Hrvat se nije snašao najbolje u svojoj novoj odluci, a znamo kako igrači koji se ne snađu u Konteovoj formaciji "provedu". Povratkom Lautara se možda može probati na formiranju novog tandema napred, ali je jasno da Ikardijevim izvesnim odlaskom potreba za klasičnim špicem (Lukakuom) samo raste.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.