Konačno! Junajted srušio svetski rekord!

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2019, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno! Junajted srušio svetski rekord!

Dogovor postignut večeras, sa bonusima to je najveća suma ikada za štopera.

Izgleda da je konačno gotovo.

Prema večerašnjim informacijama iz Engleske, Mančester Junajted i Lester su se konačno dogovorili.

Naime, Hari Megvajer će u narednih par dana postati treće pojačanje Junajteda ovog leta i najskuplji defanzivac svih vremena.

Ukupno, njegov transfer će biti plaćen 90 miliona evra, tačnije 80, plus deset u klauzulama. To je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za pet miliona više nego što je Liverpul izdvojio za Van Dajka pre dve sezone.

Čini se da je letnja saga završena, igrač je istrajao na tome da ode u veći klub, doduše, gledao je ka Sitiju zbog mogućnosti da igra Ligu šampiona, ali "Građani" nisu želeli da plate taj novac.

Pre Megvajera, Junajted je za 55 miliona doveo Van-Bisaku, 20 je uloženo u Džejmsa iz Svonsija, ceh je do sada veći od 150 miliona. Probiće verovatno i 200, sledeći je Bruno Fernandeš iz Sportinga, sa kojim pregovori teku dobro i koji bi za sumu od oko 60 miliona mogao da stigne u klub.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lester popustio, Megvajer stiže u Junajted za 90 miliona

Izvor: B92, 21.Jul.2019

Štoper Lestera i reprezentacije Engleske Hari Megvajer uskoro će postati član Mančester junajteda...Kako prenose ostrvski mediji dva kluba su konačno uspeli da postignu sporazum, pa će Megvajer postati najskuplji defanzivac u istoriji Premijer lige...Očekuje se da će Junajted za njegov dolazak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.