Koga na PSŽ? Solskjer ima goleme probleme...

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koga na PSŽ? Solskjer ima goleme probleme...

Ogromni problemi Ole Gunara Solskjera pred utakmicu u Parizu.

Fudbaleri Mančester junajteda Aleksis Sančes i Antoni Marsijal propustiće predstojeću revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena zbog povreda, preneli su danas britanski mediji.

Trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer ima mnogo povređenih igrača, kojima se priključio i Sančez. On je povredio ligamente kolena u subotu tokom utakmice sa Sautemptonom (3:2).

Od ranije su povredjeni Ander Erera, Nemanja Matić, Džesi Lingard i Huan Mata, a do utakmice se neće oporaviti ni Antoni Marsijal.

Solšer je rekao da ne želi da rizikuje, pošto Marsijal nije trenirao sa ekipom.Pari Sen Žermen je u prvoj utakmici na Old Trafordu pobedio sa 2:0, a revanš je na programu u sredu od 21 sat u Parizu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted "osakaćen" na PSŽ – otpali Sančes i Marsijal

Izvor: B92, 04.Mar.2019

Fudbaleri Mančester junajteda Aleksis Sančes i Antoni Marsijal propustiće predstojeću revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv PSŽ zbog povreda...Menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer ima mnogo povređenih igrača, kojima se priključio i Sančes...On je povredio ligamente kolena u...

Nastavak na B92...

Junajtedu se crno piše na Parku prinčeva: Solskjer poveo „obdanište“ u Pariz

Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2019, 13:41

Mančester junajtedu se crno piše na revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena. Ole Gunard Solskjer za ovaj meč ne može da računa čak na desetoricu prvotimaca, pa je bio prinuđen da na spisak od 20 igrača uvrsti čak osmoricu igrača iz akademije Crvenih đavola. U Engleskoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.