Ko o čemu, Junajted o napadaču - ponovo aktuelna priča vredna 90 miliona evra!

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2020, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko o čemu, Junajted o napadaču - ponovo aktuelna priča vredna 90 miliona evra!

Fudbaler se već duže vreme dovodi u vezu sa klubom iz Mančestera.

Bez obzira na činjenicu da je Mančester junajted doveo Odiona Igala, jasno je da će na Old Trafordu ovog leta tražiti novog napadača.

"Crveni đavoli" imaju problema ne samo sa realizacijom, već i sa povredama ofanzivaca, pa sada razmišljaju o tome ko bi mogao da pojača trenutni roster.

Ponovo se pokrenula priča u vezi dolaska Muse Dembelea iz Liona, Francuz je na meti Junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << praktično već godinu dana, ali prvi čovek "lavova" ne odustaje od cene koja glasi 90 miliona evra.

Dembele se nalazi u odličnoj formi i pored činjenice da Lion ne blista ove sezone, na 38 nastupa postigao je 20 golova i dodao sedam asistencija što svakako privlači pažnju i ostalih velikih evropskih ekipa.

Mančester se nalazi u velikom problemu, na 27 mečeva u Premijer ligi postigao je tek 41 što je najmanje ukoliko računamo klubove iz takozvane "velike šestorke".

Možda je baš Dembele pravo rešenje za to?
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.