Izvor: RTS, 01.Okt.2020, 01:05

Klop u televizijskom okršaju sa Kinom posle pobede u derbiju

Menadžer Liverpula Jirgen Klop bio je veoma zadovoljan pobedom svog tima nad Arsenalom u derbiju trećeg kola Premijer lige, ali su mu zasmetali pojedini komentari koje je uputio nekadašnji kapiten Mančester junajteda Roj Kin. Liverpul je trijumfovao nad "tobdžijama" sa 3:1 nakon preokreta, posle čega je usledio mali verbalni okršaj u uživo programu.
Aktuelni šampion Engleske imao je 66% poseda lopte i 21 šut prema golu protivnika, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kin njihovu partiju nazvao "traljavom".

To se nije dopalo nemačkom stručnjaku koji mu je odgovorio tokom televizijskog uključenja.
"Da li sam dobro čuo, gospodin Kin je rekao da smo igrali traljavo večeras? Da li je to rekao?", upitao je Klop prisutne u studiju u kojem je bio i nekadašnji kapiten Liverpula Džejmi Karager.
"Mislim da su se odrekli jedne ili dve prilike kojom će biti razočaran", odgovorio je Kin.
Šef stručnog štaba je nastavio da insistira da je njegov tim bio sve samo ne traljav.
"Da li je rekao da je bilo traljavo? Želim da čujem, nisam siguran da sam dobro čuo. Možda je pričao o drugoj utakmici. To ne može biti ova utakmica. Izvinjavam se, ali je to je neverovatan opis ovog meča", pričao je Nemac u dahu.
"Ništa, ali apsolutno ništa nije bilo traljavo. Igrali smo dominantno protiv tima koji je 100% u formi i bili đavolski oprezni da nas ne uhvate na kontranapade. Alison je intervenisao samo jednom, imali su de šanse, ali osim toga, fudbal koji smo igrali je bio izuzetan."
Kin je na kraju pokušao da ublaži situaciju.
"Možda si me pogrešno razumeo, bilo je traljavih trenutaka, ali mislim da ste bili neverovatni i mogu samo da vas pohvalim. Nisam siguran da si me dobro čuo, moraš da poslušaš i ostatak", istakao je Kin koji je Klopa opisao "veoma osetljivim".
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.