Klop nanišanio Bijelsinog miljenika?

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020, 14:58

Klop nanišanio Bijelsinog miljenika?

Pregovori bi mogli biti otvoreni već sutra.

Liverpul slavi, posle trideset godina titula je ponovo na "Enfildu", ali pred Klopovim pulenima je još pet kola do završetka lige. Naredna utakmica je posebno interesantna. Igra se protiv Brajtona, "galebovi su osigurali još jednu sezonu u eliti.

Naredne sezone im se vraća i mladi štoper Ben Vajt koji je oduševi u Lids Junajted kog sa klupe vodi Marselo Bijelsa. Englez je par puta pokazao kvalitet i u veznom redu kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je menjao Kalvina Filipsa.

Za Vajta je zainteresovan i Liverpul, ali i ostali premijerligaški giganti poput Arsenala, Mančester Junajteda i Sitija.

"Galebovi" su već stavili do znanja da defanzivac neće biti prodat ispod 35 miliona funti. Videćemo da li su "redsi" spremni da izdvoje traženu sumu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.