Klasa - Iako je doživeo torturu u Junajtedu, ovako se oprostio od njega!

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2016, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klasa - Iako je doživeo torturu u Junajtedu, ovako se oprostio od njega!

Viktor Valdes i definitivno napušta Mančester junajted, jasno je to nakon ove poruke.

Nakon povrede koju je doživeo u Barseloni Viktoru Valdesu je istekao ugovor, a čelnici Mančester junajteda su mu ponudili da trenira sa ekipom iz Engleske.

Nakon određenog vremena ponuđen mu je ugovor, trebalo je da bude rezervni golman Davidu De Hei, ali nakon što je odbio da igra za rezervni tim više se nije pojavljivao u prvom timu kod Luja Van Gala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Tražio je pravi klub, i izgleda da ga je konačno našao. Pisali smo vam jutros, biće to Standard iz Liježa u koji odlazi kao pozajmljen igrač na 6 meseci, sve dok mu ne istekne ugovor sa Mančester junajtedom u koji se vrlo verovatno neće vraćati.

"Hvala vam za svu podršku tokom ovih meseci teškog rada za mene, nikada vam to neću zaboraviti! Vidimo se uskoro!", napisao je Viktor Valdes na svom tviter profilu.

Zaista lepo s njegove strane...
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.