Kjer o davljenju: To je Ibrahimović

Izvor: B92, 04.Nov.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kjer o "davljenju": To je Ibrahimović

Štoper Fenerbahčea Simon Kjer nazvao je Zlatana Ibrahimovića arogantnim, ali je istakao da je njegova reakcija samo deo igre. Ibrahimović je krajem prvog poluvremena duela Fenera i Mančester Junajteda u Istanbulu, posle borbe za loptu s Kjerom, zgrabio Danca za vrat uz žustru verbalnu reakciju, ali nije kažnjen ni žutim kartonom od strane srpskih sudija, iako je uhvatio za ruku Milorada Mažića koji je pokušao da ga smiri.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ibrahimović udara nisko! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2016

„Arogantan je, uvek se tako ponašao“, poručio štoper Fenera Simon Kjar posle rasprave sa napadačem Mančester Junajteda..Jedan od najboljih igrača sveta Zlatan Ibrahimović bio je centralna figura duela između Fenerbahčea i Mančestera. I to ne zbog spektakularnih golova na kakve nas je navikao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.