Kin kritikuje: Junajted je našao način da izgubi

Izvor: B92, 05.Feb.2022, 22:37

Kin kritikuje: Junajted je našao način da izgubi

Roj Kin, bivši fudbaler Mančester junajteda, kritikovao je klub posle eliminacije iz FA kupa.

Junajted je posle 1:1 u regularnom toku poražen u penal seriji kod kuće od Midlsbroa (8:7).

I pored 27 udaraca na gol i brojnih prilika, te promašenog penala Kristijana Ronalda u prvom poluvremenu, stiče se utisak da je Junajted morao da se obezbedi mnogo pre penala.

Na kraju, kažnjeni su za promašaje, gol koji su gosti postigli bio je sporan, jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dankan Votmor igrao rukom.

"Na poslednjih nekoliko mečeva kod kuće uspeli su da postignu samo po gol, to ovog puta nije bilo dovoljno. Pričao sam o tome kako Mančester junajted pronalazi način da pobedi, ali sada su izgleda našli način i kako da izgube. To nije dobar znak", jasan je Kin.

On je dodao da svi moraju da podnesu teret kritika.

"Morate da ih kritikujete. Prvo poluvreme bilo je fantastično, ali igrali su ekipom iz Čempionšipa. Izgubiti od tima iz nižeg ranga u kupu, kod kuće, to nije dobro".

Tako je propala još jedna prilika da se bore za neki od trofeja, ostalo im je samo da se bore za bodove u Premijer ligi i da nastave takmičenje u Ligi šampiona.

"Fernandeš je morao da postigne gol, nema logike da se prazan gol promaši, morao je da pogodi. Sve ovo menja raspoloženje. Nema sumnje da će svi biti razočarani. Sve to daje dodatni pritisak za naredne mečeve", zaključio je Kin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.