Kin: Junajtedu je potrebno šest igrača

Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2014, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kin: Junajtedu je potrebno šest igrača

Nekadašnji kapiten Mančester junajteda Roj Kin je rekao da je njegovom bivšem klubu potrebno šest pojačanja ukoliko želi da se takmiči na najvišem nivou.

 

Aktuelni šampion Premijer lige je sedmi na tabeli sa 18 bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Čelzi i devet bodova manje od Liverpula, koji je četvrti, odnosno na poziciji koja vodi u

 

Međutim, Kin za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << loše rezultate ne krivi novog trenera Dejvida Mojesa, već najviše zamera bivšem treneru Aleksu Fergusonu, koji je, prema njegovom mišljenju, loše odradio nekoliko poslednjih prelaznih rokova.

"Junajtedu je potrebno pet ili šest igrača. Izostali su veliki transferi u poslednjih nekoliko godina i to ih je sad sustiglo", rekao je Kin, prenose britanski mediji.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.