Kin: Junajted nema kičmu za Premijer ligu

Izvor: B92, 02.Avg.2015, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kin: Junajted nema "kičmu" za Premijer ligu

Roj Kin izjavio je da uprkos brojnim pojačanjima Mančester Junajted ne može da bude konkurent Čelsiju u borbi za titulu Premijer lige.

Mančester Junajted se u ovom prelaznom roku pojačao dovođenjem Memfisa Depaja (PSV), Morgana Šjanderlina (Sautempton), Bastijana Švajnštajgera (Bajern Minhen), Matea Darmijana (Torino) i Serhija Romera (Sampdorija).

"Junajted je daleko od onog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je nekada bio. Kupuju dosta kvalitetnih igrača, ali tim se ne može uklopiti tako brzo iako su evidetno jači nego prošle sezone. Ipak mislim da Mančester nema dovoljno jaku "kičmu" ekipe. Čelsi ima sjajan tim i Murinjo vodi odličnu grupu igrača, ako budu željni pobeda kao prethodne sezone, osvojiće titulu", izjavio je Kin za Sandej vorld.

Kin je za 12 godina u Junajtedu odigrao 480 utakmica i postigao 51 gol.

Sa "Crvenim đavolima" osvojio je sedam titula Premijer lige, Ligu šampiona, četiri Komjuniti šilda, četiri FA kupa i Interkontinentalni kup.

Igračku karijeru završio je 2006. godine u Seltiku, samo jednu sezonu nakon odlaska iz Mančestera.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.