Kin: Ešvort je pravi čovek za Junajted

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 14:35

Kin: Ešvort je pravi čovek za Junajted

Mančester junajted je na pragu da angažuje sportskog direktora.

Den Ešvort, trenutno direktor u Njukaslu, viđen je na tom mestu u Mančester junajtedu, jer ostrvskiu mediji prenose da bi već sledeće nedelje moglo da se obelodani da će on preuzeti tu funkciju.

Uveliko se spekuliše kakve bi to prromene moglo da donese na Old Trafordu.

Geri Nevil, bivši kapiten Junajteda je rekao da je klub napravio veliku grešku što je u deceniji po odlasku u penziju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Aleksa Fergusona, bio bez sportskog direktora.

Slično razmišlja i Roj Kin, takođe nekadašnji kapiten "crvenih đavola".

"Mančester junajted je ima gomilu problema poslednjih godina, ali regrutovanje igrača bila je verovatno stvar broj 1 gde su grešili", kaže Roj.

On ipak ima bojazan da bi Ešvort mogao brzo i da napusti Mančester, kao i prethodne klubove u kojima je radio.

"Kada pričamo o dolasku Dena Ešvorta u Mančester junajted i tome da je najbolji u poslu, ipak treba dodati da se on ne zadržava dugo na jednom mestu. U Brajtonu je bio par godina, takođe je nekoliko sezona u Njukaslu, tako da i to treba sagledati. Nema sumnje da je briljantan u svom poslu, ali ko kaže da za 18 meseci neće otići u Real Madrid ili Barselonu", poručio je Kin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.