Kapiten Junajteda odlučio!

Izvor: Sportske.net, 09.Jan.2020, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Junajteda odlučio!

Izgleda da je gotovo.

Kako stoje stvari, Antonio Konte će uskoro dobiti željeno pojačanje.

Pojavile su se nedavno informacije da je Ešli Jang blizu prelaska na "Meacu", da bi potom osvanule informacije da Mančester junajted želi da ga zadrži i da mu je uprava spremila novi ugovor.

Sada je "Skaj" došao do informacije da je kapiten odbio ponudu sa "Old Traforda" i da želi da krene za Aleksisom i Lukakuom u Milano.

Podsetimo, dvojac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je letos napustio Mančester i pojačao redove "Neroazura", sada će kako stvari stoje da im se pridruži i Ešli Jang.

Konte je naložio upravi da mu angažuje nekoliko pojačanja, Jang može da pokrije više pozicija, te je zbog toga izbor pao na njega, a do kraja meseca se očekuje da iskusni Englez zaduži opremu milanskog Intera.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inter 2, Mančester junajted 0!

Izvor: Sportske.net, 09.Jan.2020

Dve velike pobede "Neroazura"...Kako stoje stvari, Inter je na dobrom putu da u kratkom roku zada dva jaka udarca upravi Mančester junajteda...Preneli smo da je na pragu prelaska u redove "Neroazura" kapiten "Đavola" Ešli Jang, koji je odbio da produži ugovor sa klubom sa "Old Traforda" kako bi karijeru...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.