Kako će izgledati Zidanov Real? Dva pojačanja na leto?

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2019, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako će izgledati Zidanov Real? Dva pojačanja na leto?

Izgleda da Francuz ima jasan plan...

Zinedin Zidan će svakako promeniti neke stvari u Realu, ali se očekuje da igrači koji su bili na marginama proteklih šest meseci ponovo dobiju šansu.

To znači da nema ništa od odlaska Marsela koji se već dogovorio sa Juventusom, Zidan će insistirati da ostanu Brazilac, Isko, Asensio i Benzema.

Ovo bi trebalo da bude kraj za Bejla, ali samo ako Real nađe kupca, Velšanin cilja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester Junajted.

Sada je izvesno da će Azar biti prva meta, njegova želja nije sporna, pa ćemo videti koliko bi Real mogao da plati da Čelsi pusti Belgijanca kome ističe ugovor 2020.

Već smo rekli, novca ima, ali ne za tri ili četiri ogromna transfera jer je rekonstrukcija stadiona u prvom planu. Zato će Zidan sačuvati igrački kadar, jasno je da nedostaje još jedan napadač i sve su glasnije priče da bi sa Interom mogao da se dogovori posao oko Ikardija i da čak Modrić ode iz Reala.

Taj posao bi Zidan mogao da odobri, ima dovoljan broj igrača u veznom redu, tu je i Sebajos, kao i još nekoliko mlađih fudbalera, svakako da će biti zanimljivo videti rasplet prelaznog roka.

Nejmara ne treba očekivati u "belom", kao ni Mbapea koji je ipak nerealna meta...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Počeli pregovori oko Azara, ovo je ponuda, zarađivaće koliko i trener!

Izvor: Sportske.net, 12.Mar.2019, 12:52

Juče su stvari mnogo jasnije, a Čelsi nema izbora....Izgleda da je ponedeljak bio dan odluke i da se Real neće mnogo natezati sa Čelsijem...Naime, povratak Zidana je još čvršće uverio Belgijanca da je njegov sledeći klub Real Madrid...Prema tvrđenju engleskih medija, ponuda je već poslata,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.