KRAJ SEZONE ZA KAPITENA: Totenhem se oglasio povodom povrede Ljorisa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 22:43

KRAJ SEZONE ZA KAPITENA: Totenhem se oglasio povodom povrede Ljorisa!

Dogodilo se ono čega su se plašili...

Totenhem spada u veliku šestorku engleskog fudbala u kojoj su još njegov komšija Arsenal, Mančester junajted, Mančester siti, Liverpul i Čelsi, ali upravo završava još jednu tužnu i turbulentnu sezonu. “Pevci” samo teoretski mogu da se domognu mesta koje vodi u Ligu šampiona, a u toj, nemogućoj misiji, posao im je dodatno otežan.

Privremeni trener posle smenjenog Antonija Kontea, a potom i Kristijana Stelinija, Rajan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mejson, potvrdio je da golman i kapiten tima Ugo Loris neće moći da brani do kraja sezone.

- Za Lorisa je sezona završena. Sada imamo rezultate svih pregleda. Dogodilo se ono čega smo se plašili - rekao je Mejson.

Francuz je zamenjen na poluvremenu utakmice u Njukaslu u kojoj je Totenhem doživeo katastrofu (6:1). Od tada nije stajao ispred gola, a ulazi u poslednju godinu ugovora sa klubom u kojem je već 11 godina, od dolaska iz Liona.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.