Juve konačno dobija vezistu?!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2017, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve konačno dobija vezistu?!

Kako prenose italijanski mediji, Maks Alegri bi uskoro mogao da dobije pojačanje u veznom redu.

Juve već dugo traga za jednim centralnim veznim fudbalerom. Na radaru kluba su bili i Emre Džan, Nemanja Matić i Stiven N'Zonzi.

Od potonjeg se odustalo, Klop će teško pustiti Džana, a verovalo se da bi to željeno pojačanje "Stare dame" mogao da bude upravo Matić.

Ipak, srpski reprezentativac je na radaru i Mančester junajteda, čini se da će napustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Stamford Bridž" kako nije pošao na turneju sa timom, ali nije precizno jasno gde će nastaviti karijeru.

Prema poslednjim informacijama, najverovatnije ni on neće u Torinu, kako je uprava Juvenuta uz pomoć Mina Rajole uspela da pronađe zajednički jezik sa upravom Pari sen Žermena.

Oni su se naime dogovorili oko transfera francuskog reprezentativca Blaza Matuidija.

PSŽ je najpre tražio 25-30 miliona evra, ali su u upravi Juventusa bili jasni da neće davati toliki novac za fudbalera u tridesetim godinama.

Ipak, uz pomoć Matuidijevog agenta Mina Rajole, Juve je uspeo da ubedi Parižane da spuste cenu za vezistu koji ionako želi da napusti "Park Prinčeva", te će prvak Italije na račun viceprvaka Francuske za usluge Matuidija uplatiti 20 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.