Junajtedova dupla ponuda, bili ni nepobedivi!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020, 13:24

Junajtedova dupla ponuda, bili ni nepobedivi!

Pronađena formula za kupovinom.

Mančester Junajted je ubeđen da će ispuniti svoje želje u Borusiji Dortmund, samo je potrebno malo strpljenja.

Naravno radi se o dvojcu Haland-Sančo.

Već duže vreme se priča o otkupnoj klauzulu koju Norvežanin ima u svom ugovoru. Efikasni napadač bi mogao da napusti "milionere" na leto 2022. godine ukoliko neko isplati sumu od 68 miliona funti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prenosi Atletik. Problem jedino može praviti Mino Rajola.

Agent igrača je zahtevao veliku komisiju od Junajteda pri transfer iz RB Salcburga, Dortmundu je tada pristao, ali Solskjer veruje da će mu se pružiti i druga prilika za saradnjom sa Halandom.

Druga meta ostaje Džejdon Sančo. Engleza već tokom nekoliko prelaznih rokova povezuju sa povratkom u Mančester, ovaj put bi nastupao u crvenom delu grada gde je napravio prve fudbalske korake.

Dortmund zahteva 108 miliona funti, što znači da bi ceo "paket" iz Dortmunda koštao neverovatnih 176 miliona funti što je Junajted spreman da plati.

"Sedmica" je trenutno u rukama Kavanija, ali zna se za koga se 'čuva'.

Sada pitanje je da li će sa ponudama početi već naredne godine, ili se čeka 2022. godine kada klauzula stupa na snagu. Za očekivati je da Sančo sačeka Halanda na "Old Trafordu".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.