Junajted završio prvo veliko pojačanje, ista formula kao sa Brunom?

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2020, 18:36

Junajted završio prvo veliko pojačanje, ista formula kao sa Brunom?

Pouzdani izvori kažu da je gotovo.

Vezista Bajern Minhena Korentin Toliso nalazi se na korak od transfera u Mančester Junajteda.

Engleski klub je čak kontaktirao bivšeg sportskog direktora Pari Sen Žermena Antera Enrikea da pomogne oko transfera Francuza.

Zanimljivo, upravo je Enrike pomogao Junajtedu i zimus da dovede Bruna Fernandeša, pa je ovo možda i dobitna kombinacija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Cifre nisu poznate, ali kako je Hansi Flik praktično otpisao Tolisoa, onda su pregovori otvoreniji i mogućnost da se cela priča ubrza.

Tolisoa u Junajtedu vide kao idealnog "parnjaka" za Bruna Fernandeša, kome bi praktično čuvao leđa u tandemu sa Nemanjom Matićem.

Toliso je, zanimljivo, svojevremeno bio rekordno pojačanje Bajern Minhena, kada ga je Karlo Anćeloti doveo za 42 miliona evra iz Liona.

Ipak, nikada nije uspeo da se ozbiljnije nametne, pa je odlazak praktično očekivan, pošto su u veznom redu nedodirljivi Džošua Kimih, Tijago Alkantara i Leon Gorecka.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.