Junajted vezao Engleza!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted "vezao" Engleza!

Napadač čeka svoju priliku.

Premijer liga nam se vraća već sutra na ekrane, najveća utakmica devetog kola je zasigurno veliki derbi Engleske između Mančester Junajteda i Liverpula. Dve ekipe dočekuju bitan meč u različitom raspoloženju.

Klopov tim obara rekorde iz kola u kolo, sa druge strane i "crveni đavoli" obaraju rekorde, ali nažalost one negativne. Ipak danas je potvrđena i jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobra vest za tim sa "Old Traforda".

Akademac kluba, osamnaestogodišnji Mejson Grinvud je potpisao novi ugovor sa Junajtedom. Mladi Englez je stavio paraf do 2023. godine sa opcijom produžetka na još jednu godinu. Grinvud je tokom ove sezone uvršten i u prvi Junajteda, ali za sada bez značajnije prilike.

Napadač je nastupio na šest mečeva Premijer lige, ali je sakupio svega 87 minuta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Letos odbačeni, sada neizostavni - Juve "veže" svoje Argentince!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 00:08

Dvojac je bio predmet raznoraznih transfer spekulacija...Tokom letnje pijace nagoveštavalo se da bi Gonzalo Iguain i Paulo Dibala mogli napustiti Juventus. Ipak dolaskom Sarija "Pipita" je proživljava novu mladost dok "desetka" kluba iz Torina pokazuje da može u tandemu sa Ronaldom...Kalčomerkato...

Nastavak na Sportske.net...

Grinvud veran Junajtedu

Izvor: B92, 19.Okt.2019

Fudbaler Mančester junajteda Mejson Grinvud produžio je ugovor sa tim klubom do juna 2023. godine...Grinvud (18) je potpisao ugovor uz opciju nastavka saradnje na još godinu dana...On je prošao akademiju Junajteda, a prvi put je bio starter u Premijer ligi u maju..."Odrastao sam kao navijač Mančester...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.