Junajted u redu za Drakslera

Izvor: B92, 22.Nov.2013, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted u redu za Drakslera

Mančester Junajted zainteresovan je da na leto dovede zvezdu Šalkea i veliku nadu Nemačke Julijana Drakslera, koji se često dovodi u vezu sa Arsenalom.

Skauti sa Old Traforda su pet puta ove sezone posmatrali Drakslera, koji u ugovoru ima otkupnu klauzulu od oko 40 miliona funti, ali bi Šalke verovatno pristao i na 30.

Međutim, Junajted će imati veliku konkurenciju u Arsenalu, koji je proteklog leta želeo Drakslera, ali koji je odbio ponudu sa Emirata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Za 'zlatnog dečka' nemačkog fudbala zainteresovan je sami krem evropskog fudbala – Bajern Minhen, Borusija Dortmund, Real Madrid, Barselona, Mančester Siti, Juventus i Inter.

Draksler bi navodno više voleo da pređe u Primeru, ali je nedavno rekao da ne bi odbio ni ponudu iz Premijer lige, ako bi osetio da je do dobar potez za njega.

Pogledajte neverovatnu asistenciju Drakslera za legendu evropskog fudbala Raula Gonsalesa, na oproštaju Španca:

"Sviđa mi se Engleska, sviđa mi se Premijer liga naravno, to je jedna od najboljih liga na svetu. Tamo su veliki klubovi kao što su Mančester Junajted, Arsenal, Čelsi, san svakog igrača je da igra za nekog od njih. Imam svoj omiljeni tim, ali sam trenutno u Šalkeu. Ne želim da pričam o drugim klubovima", rekao je Draksler u utorak za BBC, pred duel Nemačke i Engleske.

On je igrom na Vemlbiju impresionirao veterana Mančester Junajteda Rija Ferdinanda.

"Klinac Draksler poseduje odlične stvari. Sviđa mi se ono što sam video do sada", napisao je Rio na tviteru.

Draksler je u julu navodno odbio i predugovor sa Čelsijem, pa se pretpostavlja da će o eventualnom odlasku iz Šalkea u redove nekog evropskog velikana razmišljati tek nakon Svetskog prvenstva u Brazilu sledeće godine.

U svakom slučaju, Julijan Draksler će biti jedna od zvezda sledećih prelaznih rokova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Junajted u redu za Drakslera

Izvor: B92, 22.Nov.2013

Mančester Junajted zainteresovan je da na leto dovede zvezdu Šalkea i veliku nadu Nemačke Julijana Drakslera, koji se često dovodi u vezu sa Arsenalom...Skauti sa Old Traforda su pet puta ove sezone posmatrali Drakslera, koji u ugovoru ima otkupnu klauzulu od oko 40 miliona funti, ali bi Šalke verovatno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.