Junajted u januaru ide po Pjonteka

Izvor: B92, 13.Okt.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted u januaru ide po Pjonteka

Veliki problemi sa postizanjem golova i loš start sezone naterali su čelnike Mančester junajteda da ozbiljno razmisle o zimskim pojačanjima.

Čini se da skauti "crvenih đavola" imaju mnogo posla ovih dana, a kako prenose mediji u Poljskoj jedna od meta kluba sa Old Traforda je i napadač Milana Kšištof Pjontek.

Reč je o fudbaleru koji je prošle sezone imao izuzetno zapažen učinak, na 21 utakmici postigao je 11 golova. Godinu dana pre toga je za Đenou >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postigao 19 na istom broju utakmica.

Poljak je ove sezone krenuo nešto sporije, postigao je dva gola na sedam susreta, ali to nije smetalo ljudima iz Junajteda da ga stave na listu potencijalnih januarskih meta.

Sada je Junajted spreman da plati 40 miliona evra za njegove usluge, dok Milan traži deset više.

Junajtedu gori pod nogama, nije isključena mogućnost dogovora, ali pitanje je šta će na sve reći Pjontek.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.