Junajted šutirao, Totenhem pogađao i na kraju slavio

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2018, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted šutirao, Totenhem pogađao i na kraju slavio

Fudbaleri Totenhema savladali su kao gosti Mančester junajted 3:0, u derbiju i poslednjem meču treće runde Premijer lige. Sparsi su se pridružili tročlanoj grupi ekipa sa svih devet bodova, dok se Crveni đavoli posle dva vezana poraza nalaze na 13. mestu.

Totenhem se vraća sa tri boda sa Old traforda nakon pobede protiv Mančester junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sa velikih 3:0.

Junajted, za koji su posle povreda zaigrali Matić, Valensija, Džons i Erera, tokom celog prvog poluvremena je potpuno dominirao, u jednom trenutku imao 10-0 u udarcima na gol, a Romelu Lukaku je sredinom prvog dela promašio bukvalno prazan gol.

Kazna za to stigla je u uvodnim minutima prvog poluvremena.

Hari Kejn je posle prekida glavom smestio loptu u ugao De Heinog gola. Igrao se 50. minut.

Samo dva minuta kasnije neuspela ofsajd zamka omogućila je Lukasu Mouri da postigne drugi gol u sezoni.

U nastavku igralo se otvorenije, obe ekipe su mogle da postignu još golova, sve dok Moura to nije ponovo učinio u 84. minutu.

Sparsi su tako pokorili Old Traford posle četiri meča bez datog gola, a Junajted ostaje u dubokoj krizi. Ovo je najslabiji start sezone za Junajted od sezone 1992/93.

Izvor: Sport klub

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.