Junajted spremio 100 miliona za vezistu

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 06:17

Junajted spremio 100 miliona za vezistu

Mančester junajted ima ozbiljnu nameru da na leto obnovi igrački kadar.

Kako prenose ostrvski mediji, novi suvlasnik, Džim Retklif, planira da izdvoji značajnu sumu kako bi obezbedio dolazak pojedinih meta.

Saznaje se da je prva želja Junajteda 19-godišnji vezista Benfike, Žoao Neveš.

Klub je za njegov dolazak spreman da izdvoji više od 100 miliona funti, čime bi oborio klupski rekord za jedan transfer.

Pre osam godina su za dolazak Pola >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pogbe platili Juventusu 89 miliona funti.

Neveš je već igrao za reprezentaciju Portugala, proizvod je klupske akademije kluba iz Lisabona za koji je na 62 utakmice postigao tri gola.

Pre bilo kakvih transfera, Retklifu i saradnicima ostaje da srede klupsku upravu i postave ljude na ključne pozicije, pa se očekuje da posle izvšrnog direktora Omara Berade, novi sportski direktor bude Den Ešvort koji sada taj posao obavlja u Njukaslu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.