Junajted rešava problem Čelsijevim promašajem

Izvor: B92, 27.Avg.2023, 14:15

Junajted rešava problem Čelsijevim promašajem

Fudbaler Čelsija Španac Mark Kukurelja mogao bi do kraja sezone da igra na pozajmici u Mančester junajtedu, prenose britanski mediji.

Rukovodstvo kluba sa "Old traforda" traži zamenu za Luka Šoa, koji će zbog povrede biti duže vreme van terena.

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag je na jučerašnjem meču Premijer lige protiv Notingem Foresta na poziciji levog beka igrao sa Dijogom Dalotom.

Ten Hag želi da Kukurelja igra na pozajmici do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone u Mančester junajtedu. Španac je u Čelsi stigao prošle godine iz Brajtona, a za londonski klub je odigrao 33 utakmice.

Predstavnici Mančester junajteda su počeli pregovore sa rukovodstvom Čelsija, pošto menadžer londonskog kluba Maurisio Poketino ne računa na španskog fudbalera u ovoj sezoni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukaku sve bliže Rimu

Izvor: B92, 27.Avg.2023

Fudbaler Čelsija Belgijanac Romelu Lukaku igraće do kraja sezone na pozajmici u Romi, tvrde britanski i italijanski mediji...Predstavnici Rome su boravili ovog vikenda u Londonu gde su razgovarali sa čelnicima Čelsija i menadžerima belgijskog fudbalera...Britanski mediji navode da je Čelsi prihvatio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.