Junajted razbijen! Murinjo se vratio na Stamford Bridž i doživeo debakl! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted razbijen! Murinjo se vratio na Stamford Bridž i doživeo debakl! (video)

Antonio Konte je održao čas fudbala Žozeu Murinju!

Fudbaleri Čelsija pobedili su na svom Stamford Bridžu ekipu Mančester junajteda rezultatom 4:0 (2:0) u derbiju devetog kola Premijer lige.

Čelsi je razbio ekipu Žozea Murinja, a strelci su bili Pedro u prvom, Kejhil u 21, Azar u 62. i Kante u 70. minutu. Sve golove sa ove utakmice pogledajte OVDE.

Već u 30. sekundi, Alonso >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je poslao jednu dubinsku loptu sa svoje polovine, Blind je očajno zatvorio leđa Smolingu koji je takođe loše reagovao, a to je iskoristio Pedro, zaobišao De Heu i pogodio za 1:0.

U 21. minutu, Čelsi je već imao dva gola prednosti. Posle kornera sa desne strane i nove slabe reakcije odbrane Junajteda, Kejhil se našao na pravom mestu i poslao je pod prečku za 2:0.

Junajted je bio praktično razbijen i bez ideje šta treba da radi u napadu, a jedini ozbiljan pokušaj imao je Ibrahimović koji je šutirao glavom preko gola.

Ipak, treba istaći da je u finišu prvog dela igre Junajted oštećen posle oštrog starta Davida Luiza. U 40. minutu, David Luiz je preoštro startovao kopačkom na koleno Maruana Felainija, ali je imao sreće pa mu sudija Atinson nije pokazao crveni karton. Taj detalj pogledajte OVDE.

Murinjo je odmah na poluvremenu reagovao izmenom, Mata je zamenio Felainijia, ali to nije promenilo odnos snaga na terenu.

Posle 17. minuta nastavka, Azar je povisio na 3:0 posle asistencije Nemanje Matića. Srbin je proigrao Belgijanca koji je lako pogodio drugi ugao za 3:0, a ovo je Matiću četvrta asistencija ove sezone i sada je prvi asistent Premijer lige.

U 70. minutu, Kante je u stilu vrhunskih golgetera dotukao Junajted. Kante je posle pasa Pedra krenuo na odbranu Junajteda, jednim potezom prevario dvojicu čuvara i lako pogodio za 4:0.

Do kraja nije bilo velikih šansi izuzev odlične odbrane Kurtoe posle pokušaja Ibrahimovića, pa je Čelsi došao do velikog trijumfa.

Posle ovog rezultata, tabela izgleda nikad zanimljivija. Siti, Arsenal i Liverpul imaju po 20 bodova na prva tri mesta, dok Čelsi i Totenhem imaju 19, Everton 15, a Junajted je sedmi sa 14 bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Morinjov Mančester ubedljivo poražen od Čelsija

Izvor: Beta, 23.Okt.2016

Fudbaleri Čelsija pobedili su danas u Londonu Mančester junajted sa 4:0 u devetom kolu engleske Premijer lige, prvom meču po povratku trenera Žozea Morinja na Stamford Bridž.Čelsi nije mogao da zamisli bolji početak utakmice, pošto je do prednosti stigao posle samo 29 sekundi. Markos Alonso poslao...

Nastavak na Beta...

Zaboravio je šta je on radio: Murinjo ljut na Kontea (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2016

Neposredno po okončanju utakmice između Čelsija i Mančester Junajteda kamere su “uhvatile” pozdrav menadžera dva tima Antonija Kontea i Žozea Murinja...Bilo je primetno da Portugalac nije zadovoljan nečim, a Skaj Italija otkriva šta je tačno rekao Italijanu...- Nema potrebe da toliko slaviš...

Nastavak na Vesti-online.com...

Gigs ljut na Ibru: Ne radi se to tako

Izvor: N1 televizija, 24.Okt.2016, 07:51

Fudbaleri Mančester Junajteda doživeli su pravu blamažu na "Stamford Bridžu" i u derbiju 9. kola Premijer lige poraženi su od Čelsija sa 4:0...Posle utakmice u Londonu igrači "crvenih đavola", među kojima je bio i Zlatan Ibrahimović, smejali su se i razmenjivali dresove sa fudbalerima Čelsija...Ovakav...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.