Junajted pronašao parnjaka Brunu Fernandešu?

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2020, 22:58

Junajted pronašao "parnjaka" Brunu Fernandešu?

Francuz pred novom selidbom, možda čak i transferom iz snova u ovom trenutku.

Kada je prošlog leta Juventus preoteo vezistu Pari Sen Žermena, verovalo se da je Stara dama napravila paklen posao.

Posle manje od godinu dana, Adrijen Rabio je na izlaznim vratima Juventusa, ali i dalje ga žele velikani.

Kako prenose brojni izvori, on je ponovo velika želja Mančester Junajteda, koji najviše problema ima u veznom redu, naročito ukoliko Old Traford >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napusti Pol Pogba.

Rabio je bio meta Junajteda i prošlog leta, pominjala se i Barselona, ali je Juventus bio najkonkretniji i po svom oprobanom receptu nije želeo da propusti priliku da potpiše slobodnog igrača.

Ipak, Rabio je podbacio, nije uspeo da se prilagodi Sarijevom sistemu i gotovo je sigurno da će napustiti Torino posle samo godinu dana.

Rabio je u dosadašnjem delu sezone odigrao 24 utakmice, ali nije uspeo da postigne ni pogodak niti da upiše asistenciju za Sarijev tim.

Ostaje da sačekamo ponudu Junajteda, a kako u Juventusu veruju da je ovo leto trampi, ko zna šta nas čeka iza ćoška...
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.