Junajted produžio ugovor sa Skolsom

Izvor: Blic, 30.Maj.2012, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted produžio ugovor sa Skolsom

Engleski premijerligaš Mančester Junajted potvrdio je da je produžio ugovor na godinu dana sa veteranom Polom Skolsom.

Skols, koji ima 37 godina, završio je profesionalnu karijeru prošlog leta, ali se u januaru predomislio i vratio fudbalu.

"Skols zna da je pogrešio kada je odlučio da se povuče. Ipak, mislim da će ova naredna biti njegova poslednja sezona. Poznajemo ga dobro, još iz perioda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada je bio dečak i znamo kako da ga najbolje iskoristimo", rekao je menadžer Junajteda Aleks Ferguson.

Skols je od 1993. godine kada je debitovao za prvi tim Junajteda odigrao 696 utakmica i postigao 154 gola, a ove polusezone zabeležio je 20 nastupa i četiri puta se upisao u listu strelaca. Osvojio je 24 trofeja, od toga 10 titula u Premijer ligi i dva Lige šampiona.

Istovremeno, klub sa Old Traforda produžio je saradnju za još tri godine i sa rezervnim golmanom Benom Amosom.

Povezane vesti: Skols produžio ugovor sa Junajtedom

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pol Skols - gledaćemo ga barem još godinu dana!

Izvor: Sportal.rs, 30.Maj.2012

Aleks Ferguson je procenio da od Pola Skolsa (37) još može imati koristi, pa je iskusni vezni igrač produžio ugovor na još godinu dana! Skols je, podsetimo, krajem prethodne sezone, kada je Junajted bio šampion, odlučio da se povuče, međutim, uželeo se fudbala i vratio ne teren u januaru.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.