Junajted prelomio, vraća Amrabata u Fiorentinu

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 00:16

Junajted prelomio, vraća Amrabata u Fiorentinu

Mančester junajted nije spreman da na leto trajno otkupi ugovor Sofijana Amrabata.

Marokanac je prošlog leta stigao na pozajmicu iz redova Fiorentine i to poslednjeg dana prelaznog roka.

Junajted je za jednogodišnju pozajmicu platio devet miliona evra, sa opcijom da u junu 2024. plati još 25 miliona evra ako želi da igrač postane trajno član kluba sa Old Traforda.

Ipak, promene na Old Trafordu su takve da je rešeno da se Amrabat vrati u matični klub, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali malo je verovatno da će on ostati i tamo.

Odlaskom u Mančester junajted znatno je pogoršao odnose sa navijačima "viole", pa će verovatno potražiti novu sredinu, bez obzira što ima ugovor sa Italijanima.

On je ove sezone odigrao 12 utakmica u dresu Mančester junajteda u Premijer ligi, pet u Ligi šampiona i dve u Liga kupu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.