Junajted pregovara sa Eriksenom

Izvor: B92, 14.Jun.2022, 23:33

Junajted pregovara sa Eriksenom

Engleski fudbalski gigant Mančester junajted započeo je pregovore sa danskim reprezentativcem Kristijanom Eriksenom, preneo je britanski Atletik.

Dancu ugovor sa Brentfordom ističe 30. juna i on bi, ukoliko do dogovora dođe, na Old Traford stigao kao slobodan igrač.

"Imam različite ponude i opcije, koje trenutno razmatramo, a onda ćemo doneti odluku. Voleo bih ponovo da igram u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ligi šampiona, znam koliko je to zabavno, ali to nije krucijalno za mene", izjavio je Eriksen.

Pre godinu dana Kristijan Eriksen bio je klinički mrtav nekoliko minuta, pošto se 12. juna srušio na travu na meču Evropskog prvenstva između Danske i Finske usled jakog srčanog udara

Nakon toga je raskinuo ugovor sa Interom, trenirao sa rezervama Ajaksa, a onda u januaru 2022. potpisao kratkoročan ugovor sa Brentfordom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.