Junajted ponovo posluje sa lisicama, kada debituje najveće Vudvordovo pojačanje?

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2020, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted ponovo posluje sa "lisicama", kada debituje najveće Vudvordovo pojačanje?

"Đavoli" se nadaju novom igraču do kraja nedelje.

Deluje da je posao oko Bruno Fernandeša gotov.

Portugalac će uskoro postati igrač Mančester Junajteda, suma varira oko 60 i 70 miliona evra. Veruje se da sve zavisi od toga da li će Markos Roho nazad u Lisabon, za sada je to tačka previranja pošto defanzivac ima ogromnih 160 hiljada funti nedeljno koliko zarađuje Argentinac. Uslov jeste da "crveni đavoli" preuzmu plaćanje dela njegove plate.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Spominje se da će Sporting pustiti Fernandeša posle narednog vikenda, razlog je veliki lisabonski derbi sa Benfikom u petak, tako da će Portugalac definitivno propustiti Derbi Engleske u nedelju kada Junajted gostuje na "Enfildu".

Posle dolaska Fernandeša se prave planovi za leto, jasno je veliki udeo u tome će odlučiti kakvu vrstu evropskog fudbala će ekipa sa "Old Traforda" igrati naredne sezone.

Sve više se spominje odlazak Luka Šoa. Engleskog reprezentativca nema u postavi već tri meča zaredom, deluje da ga je mladi Vilijams u potpunosti "izbacio" iz Solskjerovih planova.

Za njega se interesuje Rodžersov Lester koji bi mogao na leto da ostane bez Bena Čilvela za koga se interesuju maltene svi članovi velike šestorke, uključujući Junajted, te bi moglo doći do nekog vida razmene uz doplatu za "lisicu".

Za januar se spominje još Kabasele, ali je defanzivac Votforda tek potpisao novi produžetak ugovor, teško da će ga "stršljenovi" pustiti kada su u jeku borbe za goli život i ostanak u PL.

Čeka se još finalizacija odlaska Ešlija Janga, deluje da će Nemanja Matić ostati. Čini se da su apetiti navijača za januar bili veći, ali dolazak Bruna Fernandeša bi mogao da ih zasiti, makar na neko vreme.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.