Junajted pomaže deci iz Indije

Izvor: B92, 16.Mar.2014, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted pomaže deci iz Indije

Mančester Junajted pomoći će grupi siromašnih indijskih dečaka da ostvare svoje fudbalske snove, tako što ih je primila u svoj trening kamp u Engleskoj.

Među tinejdžerima koji će u Mančesteru ići u fudbalsku školu je i dečak Radjib Boj čija je majka takozvana seksualna radnica, koja u Kalkuti dnevno zarađuje tri dolara.

"Kristijano Ronaldo je moj idol. Moj cilj je da postižem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << golove", kaže Radjib koji sa majkom živi u kvartu "crvenih fenjera" u jednoj sobi u Kalkuti.

Radjib kaže da ga nije sramota svoje majke, već mu je najveći cilj u životu da je izbavi iz pakla u kome živi.

"Nije me sramota što mi se majka bavi tim poslom. Ona mi je uzor i inspiracija, ali želim da je odvedem iz ovog kraja što je pre moguće", rekao je Radjib.

Njegova majka kaže da svakodnevno posećuje hram posvećen Šivi u kojem se moli za bolji život svog sina.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Junajted pomaže deci iz Indije

Izvor: B92, 16.Mar.2014

Mančester Junajted pomoći će grupi siromašnih indijskih dečaka da ostvare svoje fudbalske snove, tako što ih je primila u svoj trening kamp u Engleskoj...Među tinejdžerima koji će u Mančesteru ići u fudbalsku školu je i dečak Radjib Boj čija je majka takozvana seksualna radnica, koja u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.