Junajted pobedio Stouk, Liverpul slavio u Lesteru

Izvor: RTS, 03.Dec.2014, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted pobedio Stouk, Liverpul slavio u Lesteru

Fudbaleri Mančester junajteda zabeležili su četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobedu, pošto su kod kuće pobedili Stouk sa 2:1. Pobedu je zabeležio i Liverpul, koji je u gostima protiv Lestera slavio sa 3:1.

Fudbaleri Mančester Junajteda i Liverpula osvojili su po tri boda u utakmicama 14. kola engleske Premijer lige.

Junajted je posle mnogo problema slavio na Old Trafordu protiv Stouka sa 2:1, dok Liverpul nije imao ništa lakši posao u Lesteru (3:1), iako je od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 63. minuta domaćin bio oslabljen nakon isključenja defanzivca Morgana.

Tim menadžera Luja van Gala je posle 1:1 na poluvremenu postigao još jedan gol u nastavku i to je bio konačan rezultat, ali je izboren dragocen uspeh kojim se Mančester Junajted približio vodećem CCelsiju na osam bodova.

Lester je poveo protiv Liverpula nakon nespretne intervencije golmana Minjolea i činilo se da bi mogao do prve pobede posle osam utakmica. Međutim, Liverpul je brzo izjednačio i u nastavku napravio preokret, iako je domaći tim igrao ravnopravno i dugo pretio da izbori remi.

Posle dobrog starta sezone Lester je ostao na začelju i preti mu ekspresan povratak u niži rang takmičenja.

Sa tri značajna boda crveni sa Enfilda približili su se gornjem delu tabele i sa utakmicom više izjednačili se sa Arsenalom i Totenhemom.

Srpski napadač u timu gostiju Lazar Marković meč u Lesteru presedeo je na klupi.

Veoma važne bodove osvojila je Aston Vila na gostovanju Kristal Palasu (1:0), dok je Vesthem potvrdio odličnu formu slaveći u gostima protiv Vest Bromvič Albiona (2:1).

Rezultati:

Barnli - Njukasl 1:1 (Bojd 34 - Sise 48)

Lester - Liverpul 1:3 (Minjole 22. autogol - Lalana 26, Džerard 54, Henderson 83)

Mančester Junajted - Stouk 2:1 (Felaini 21, Mata 59 - N'Zonzi 39)

Svonsi - Kvins Park Rendžers 2:0 (Ki 78, Rotlidž 83)

Kristal Palas - Aston Vila 0:1 (Benteke 32)

VBA - Vesthem 1:2 (Doson 10 - Nolan 35, Tomkins 45+1)

U sredu igraju Arsenal - Sautempton, Čelsi - Totenhem, Everton - Hal i Sanderlend - Mančester Siti.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PREMIJER LIGA: Junajted bolji od Stouka, slavili i Liverpul i Vest Hem

Izvor: Kurir, 03.Dec.2014

BEOGRAD - Fudbaleri Mančester junajteda zabeležili su četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobedu, pošto su danas kod kuće pobedili Stouk sa 2:1...Junajted je tako osvojio svoj 25 bod i sada ima jedan manje od Sautemptona, koji sutra igra sa Arsenalom, i dva manje od šampiona Mančester sitija, koji sutra...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.