Junajted pitao za biser iz Madrida, stigao je i jasan odgovor Reala!

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2020, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted pitao za biser iz Madrida, stigao je i jasan odgovor Reala!

Može se pretpostaviti da Zidan ni pod razno ne pušta svog ljubimca.

Kako će izgledati tim Real Madrida naredne sezone pročitajte OVDE. Jasno da Zizu planira da baci svu nadu na mlade snage, jedan od takvih igrača je i fenomenalni Federiko Valverde.

Fantastični Urugvajac je ove sezone neizostavni šraf, odigrao je 22 utakmice u Primeri sa postignuta dva gola i četiri asistencije. U klubu je još od 2016. godine, imao je pozajmicu u Deportivu La Korunji da bi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prošle sezone izborio za prvih jedanaest.

Sa dobrim partijama je došlo i interesovanje drugih klubova, ponajviše Mančester Junajteda koji je svoje namere jasno stavio i klubu iz Madrida. Sa "Santijago Bernabea" je stigao jasan odgovor - transfer može, ali za sumu od 448 miliona funti!

Cifra predstavlja otkupnu klauzulu dvadesetjednogodišnjeg veznjaka koji ima ugovor do 2025. godine. Jasno je da će "crveni đavoli" morati novog veznog igrača potražiti negde drugde.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.