Junajted pikirao Pikforda

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 18:23

Junajted pikirao Pikforda

Čelnici Mančester junajteda spremni su da ponude 45 miliona funti Evertonu za golmana engleske fudbalske reprezentacije Džordana Pikforda.

Pikford bi u ekipi sa "Old Traforda" trebalo da zameni Davida de Heu, pošto je španski golman odbio da potpiše novi ugovor sa Mančester junajtedom sa smanjenom platom.

De Hea ima ugovor sa Mančester junajtedom do 30. juna. Rukovodstvo "crvenih đavola" je spremno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da produži ugovor sa De Heom, koji ne želi da prihvati smanjenje nedeljne plate od 375.000 funti.

"Dejli star" ističe da je Pikford prvi favorit za novog golmana ekipe sa "Old traforda" zbog finansijskih problema Evertona, koji u letnjem prelaznom roku mora da proda nekoliko igrača.

Pikford ima ugovor sa Evertonom do juna 2027. koji je produžio u februaru ove godine. Britanski mediji navode su čelnici Mančester junajteda spremni da engleskom reprezentativcu ponude nedeljnu platu od 100.000 funti, što je dvostruko više nego što Pikford ima u Evertonu.

Pikford (29) je član Evertona od 2017. godine, a za ovaj klub branio je na 237 mečeva. Za reprezentaciju Engleske nastupio je na 53 utakmice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.