Junajted pao na Enfildu!

Izvor: B92, 01.Sep.2013, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted pao na Enfildu!

Fudbaleri Liverpula pobedili su Mančester junajted na Enfildu sa 1:0 u velikom derbiju 3. kola engleske Premijer lige.

Izuzetno borben duel odlučen je već u 4. minutu kada je Danijel Staridž sproveo loptu u mrežu nakon pokušaja imenjaka Agera.

Ekipa Brendana Rodžersa je tako ostvarila najbolji startu u istoriji kluba pošto posle tri utakmice ima maksimalnih devet bodova i na čelu je Premijer lige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Sa druge strane tim Dejvida Mojsa drugu utakmicu u nizu nije postigao gol i pretrpeo je prvi poraz u sezoni (4 boda).

Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić solidno je odradio svoj deo posla, ali su ovoga puta zakazali napadači. Junajted je na Enfildu bio znatno oslabljen pošto u timu nije bilo povređenog Vejna Runija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted pao na Enfildu!

Izvor: B92, 01.Sep.2013

Fudbaleri Liverpula pobedili su Mančester junajted na Enfildu sa 1:0 u velikom derbiju 3. kola engleske Premijer lige...Izuzetno borben duel odlučen je već u 4. minutu kada je Danijel Staridž sproveo loptu u mrežu nakon pokušaja imenjaka Agera...Ekipa Brendana Rodžersa je tako ostvarila najbolji...

Nastavak na B92...

"Enfild" pevao od četvrtog minuta: Staridž doneo Liverpulu pobedu i protiv Junajteda

Izvor: Blic, 01.Sep.2013

Fudbaleri Liverpula savladali su na Enfildu aktuelnog prvaka Premijer lige Mančester junajted sa 1:0, a strelac jedinog pogotka bio je Danijel Staridž već u četvrtom minutu. "Redsi" su nakon tri odigrana kola zauzeli prvu poziciju prvenstva sa devet bodova, a svi pobedonosni golovi bili su u režiji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.