Junajted otkazao konferenciju za medije pred finale Lige Evrope

Izvor: RTS, 23.Maj.2017, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted otkazao konferenciju za medije pred finale Lige Evrope

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Morinjo neće održati konferenciju za novinare uoči finalne utakmice Lige Evrope protiv Ajaksa, posle napada u Mančesteru u kojem su poginule 22 osobe.
Morinjo je večeras trebalo da se obrati medijima povodom utakmice sa Ajaksom, koja je na programu u sredu od 20.45 u Stokholmu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Mančester junajted je tražio da se konferencija za medije otkaže, a taj predlog je usvojila Evropska fudbalska unija (Uefa).
Morinjo je, putem klupskog sajta, poručio da su svim srcem i mislima uz porodice nastradalih, a slične poruke su poslali Vejn Runi, David De Hea i jedan od najpoznatijih navijača Mančester junajteda - Jusein Bolt.
Uefa je saopštila da ne postoje nikakvi obaveštajni podaci o mogućem napadu na aktere finalnog meča u Stokholmu i da su preduzete najveće mere obezbeđenja, zbog čega se sugeriše navijačima da što ranije dođu na stadion.
U eksploziji po završetku koncerta američke pevačice Arijane Grande u Mančesteru, sinoć su poginule 22 osobe, uključujući decu, a povređeno je 59 osoba.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.