Junajted od sponzora dobija milijardu evra!

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 13:35

Junajted od sponzora dobija milijardu evra!

Mančester junajted i Adidas potpisali su novi ugovor čime su svoju saradnju produžili na još deset godina.

Vrednost ugovora je čak 900 miliona funti, odnosno malo više od milijardu evra, ali iz kluba nisu želeli da otkriju detalje ugovora.

Novim ugovor Mančester junajted je povećao fokus na ženski tim.

Mančester Junajted je posle 23 godine pauze ponovo započeo saradnju sa adidasom u sezoni 2015/16.

Izvršni direktor adidasa Bjorn Gulden >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je da je prirodno da se njihova saradnja nastavi.

"Izuzetno smo ponosni što možemo da najavimo produžetak saradnje sa Mančester Junajtedom. Adidas i Mančester Junajted su dva najvažnija brenda na svetskoj fudbalskoj sceni, tako da je sasvim prirodno da nastavimo saradnju. Kombinovaćemo tradiciju i inovaciju kako bismo zadovoljili i navijače i igrače. Radujemo se nastavku partnerstva sa jednim od najpoznatijih klubova na svetu!“, rekao je Gulden.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Totenhem traži Bajernu 115 miliona za Kejna

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 13:23

Predstavnici Totenhema i Bajerna nisu postigli dogovor u vezi prelaska kapitena londonskog fudbalskog kluba Harija Kejna u redove šampiona Bundeslige..Britanski mediji navode da su čelnici Bajerna bili spremni da izdvoje oko 100 miliona evra za Kejna...Međutim, do dogovora nije došlo pošto je rukovodstvo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.